Naši Klijenti

Biro za računovodstvo, knjigovodstvo, finansije i poreski konsalting “AKTIVA” osnovano je 2004 godine kao pravni sledbenik agencije “AKTIVA” koja uspešno pruža knjigovodstvene usluge nizu preduzeća i preduzetnika još od 1994 godine.

Knjigovodstvo

Vizija nam je da efikasno i efektivno ostvarujemo svoju ulogu u datom sistemu privređivanja i tako postanemo lider u oblasti pružanja računovodstvenih usluga, pri čemu smo pre svega usmereni na kvalitetne usluge i razvoj dugoročnih odnosa sa klijentima, o čemu svedoči podatak da je veliki broj klijenata sa nama od prvog dana.

Zagovaramo stručnost i individualni pristup specifičnostima preduzeća, zavoda, fondova, samostalnog preduzetnika ili društva. Pouzdano i ažurno vodimo knjige. Po poslovnu dokumentaciju dolazimo kod vas i po obradi je donosimo, odnosno, prema dogovoru sa vama.

Knjigovodstveni Biro AKTIVA sarađuje sa preduzećima i privrednim subjektima različitih delatnosti.

Uvek ćemo promovisati timski rad, poboljšanje kvaliteta i savršenost u svim fazama našeg poslovanja. Obavezujemo se da obezbedimo prijatnu radnu sredinu za zaposlene kao najvažniji resurs.

Biro AKTIVA su kao profesionalne računovode članovi udruženja “UVRA”.

U nastavku Vam predstavljamo neke od naših korisnika:

Detaljnije informacije o nama i našim uslugama možete pronaći na web stranici www.aktiva.rs ili u našim prostorijama u ul. Narodnih heroja 5 u Novom Sadu.